Naaicentrum Leidsche Rijn

Bruidsjaponnen en gelegenheidskleding

Bruidsjaponnen en gelegenheidskleding

Bruidsjaponnen en gelegenheidskleding.

Heb je eindelijk na lang zoeken je droomjurk gevonden? Maar is hij te lang, te wijd of te strak? Of past het wel maar het is het net niet?

Of wil je met wat kleine aanpassingen je eigen creatie van je jurk maken maar weet je niet hoe je dat moet doen?

Dan ben je bij Naaicentrum Leidsche Rijn aan het juiste adres. wij vermaken bruidsjaponnen en gelegenheidskleding

Hoe werkt dat?

Je maakt een afspraak bel 06-17336937 of mail naar info@naaicentrum-leidscherijn.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Houd er rekening mee dat een passessie gemiddeld 30 min. tot 1 uur duurt.

Je mag maximaal 2 personen meebrengen.

BELANGRIJK

Je brengt je lingerie, hoepel, onderrok en je schoenen mee die je onder de jurk gaat dragen, dit is belangrijk omdat dat voor een groot deel je figuur en je houding bepaalt dus ook de pasvorm van de jurk.

Na de passessie krijg je een prijsopgave.

Indien je akkoord gaat met de prijsopgave maken we gelijk een afspraak wanneer je de jurk weer kunt ophalen. Dit is gemiddeld 2 à 3 weken.

Op de dag dat je de jurk ophaalt breng je ook weer je lingerie, hoepels, onderrokken en schoenen mee die je tijdens de 1e passessie onder je jurk aan had.

Ook hier geldt maximaal 2 personen meebrengen.

Als blijkt dat er nog een en ander veranderd moet worden, dan zijn hier gèèn kosten aan verbonden, dit geldt allèèn op de uitgevoerde werkzaamheden. Indien je toch andere lingerie, hoepels, rokken of schoenen draagt dan bij de 1e passessie dan worden de veranderingen wèl in rekening gebracht.

Voor een advies afspraak voor bruidsjaponnen en gelegenheidskleding worden er kosten in rekening gebracht van 22,50 euro. Mocht je besluiten om de veranderingen op een later tijdstip uit te laten voeren, dan wordt dat in mindering gebracht op de rekening.

ER WORDEN GÈÈN PRIJSOPGAVEN PER TELEFOON OF MAIL GEDAAN

Voor kledingreparatie klik hier